top of page
TINDERBOX 2022

TINDERBOX 2022

More Outdoor deltog alle 3 dage på TINDERBOX med diverse aktiviteter herunder

stammeklatring, rebklatring, kæmpegynge med hejs, balance-spil, slackline og

børne-dart. 3 dage med fuld fart på til glæde for de 48.000 festivalgæster. 

Anmeldelse

  • en flot og tilfredsstillende indsats

  • viden om aktiviteterne 

  • Det har været en fornøjelse

citationstegn.png

Carina Munkholm

Oplevelse Designer

Tinderbox Festival

                Tinderbox Festival har indgået samarbejde med More Outdoor i forbindelse med festivalen i 2022. På lokationen som vi kalder ‘Smutvejen’ hvilket er et populært gennemgang og opholdssted i Tusindårsskoven, afviklede More Outdoor en række aktiviteter, såsom træklatring og kæmpegynge.

 

More Outdoor udførte i løbet af de 3 festivaldage, en flot og tilfredsstillende indsats, med aktiviteter for festival gæster i alle aldre i løbet festivalens eftermiddagstimer.

 

More Outdoor havde samlet et hold frivillige, der med god energi og viden om aktiviteterne sørgede for, at instruere og hjælpe festivalgæsten med at de havde den nødvendige fokus på regler og sikkerhed, hvilket var et afgørende fokuspunkt for Tinderbox Festival.

 

Stemningen på More Outdoors område var humørfyldt og tiltrak mange gæster over de tre festival dage og man kunne fornemme begejstringen fra de gæster, som deltog i aktiviteterne.


Jesper Thinggaard, ejeren af More Outdoor har lige fra planlægning til afviklingen været lydhør, iderig og kompetent inden for sikkerheden. Han havde styr på detaljerne og samtidig et dejligt overskud til at sætte en festlig og sjov stemning. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Jesper og hele More Outdoor temaet igennem hele forløbet og de får de varmeste anbefalinger herfra.

Carina Munkholm
bottom of page