top of page

Mange gode grunde til

Teambuilding

Teambuilding til private minder meget om teambuilding til virksomheder. I det private vil der være lagt mere vægt på oplevelsen af at lege og grine mere, end det at skulle arbejde på samarbejde.

Det kan foregå i jeres egen have, stue eller i den nærliggende park på alle årstider. Det er blot et spørgsmål om, hvor varmt jeres kakao, glögg og tøj er... :) 

HVAD KOSTER DET...? Jeg kan sagtens lave nogle gode øvelser og lege fra kr 2900,- , hvis det kun tager et par timer. Alt er individuelt, så kontakt mig for en snak om jeres ønsker, og jeg sætter et godt program sammen.

Firma teambuilding odense Firmaarrangement Odense Teambuilding Odense Fyn Fødselsdag skolebørn

Det sociale

Uanset om jeres familie eller venner har fokus på leg og hygge eller ønsker at udfordre hinanden med sjove kommunikationsøvelser, kan teambuilding hjælpe Jer med at få tættere nærvær samtidig med gode smil.. Højlydte grin, at skubbe sine grænser og få succesoplevelser sammen, sætter den gode energi i gang. 


Vision

Jeg tilbyder en bred vifte af indhold i teambuildingen, lige fra fysiske udfordringer som træklatring, kajak og orienteringsløb til sjove samarbejdsøvelser, udendørs madlavning. Men det starter altid med den gode samtale, så et event til Jer bliver bygget op ud fra Jeres ønsker.

Desuden tilbyder jeg fotografering af Jeres event til brug for gode minder ud i et godt grin eller måske en årskalender, så eventet har langtidsvirkning.

Firma teambuilding odense Firmaarrangement Odense Teambuilding Odense Fyn Fødselsdag skolebørn
Firma teambuilding odense Firmaarrangement Odense Teambuilding Odense Fyn Fødselsdag skolebørn

Stressforebyggelse

Vi ved fra forskning, at det at være i naturen virker godt som forebyggelse af stress. Derfor tilbyder jeg vandreture med fokus på nærvær og stilhed. Vejrtræk-ningsøvelser og meditation kan også tilbydes, så derfor samarbejder jeg med en ekspert på dette område. Det er en perfekt kombination at udføre disse øvelser midt i vores fantastiske natur.

Afstressning kunne også være faste ture på vandet i en kajak, hvor vi kan lægge vægt på det fantastiske der er i, at sejle fremad ved egen kraft og det nærvær der er i det. Jeg husker selvfølgelig at lægge lege og oplevelser ind her, således de store grin og smil kommer frem.

Jeg kan tilbyde et forløb, hvor det ender med at du/I står med Jeres eget IPP2 kajakbevis i hånden.   

Stressforebyggelse
bottom of page