top of page
More Outdoor valgt_neg.png

Institutioner

Har I, som institution brug for nogle ekstra muligheder i forbindelse til jeres børn, unge og voksne?

Vi har nogle muligheder, som spænder bredt. Vi arbejder både med forskellige lege, simple udfordringer og munter hygge. Vi har en meget positiv fremgangsmåde, som vil gøre at deltagerne vil føle sig både velkomne og trygge.

Vi kan jo starte med at 'lege' med jer som personale og i prøver det af først.

 

Kontakt Jesper for en uforpligtende snak på telefon 40151718 

Sammenhold med dine kollegaer skaber større vækst

Det sociale

    Uanset om jeres firma har fokus på kommunikation, at lære hinanden bedre at kende eller at forebygge stress, kan teambuilding hjælpe jer tættere på målet.

   

    Gode grin, at skubbe sine grænser og få succesoplevelser sammen sætter den gode energi i gang. 


Vision

     Jeg tilbyder en bred vifte af indhold i teambuildingen, lige fra fysiske udfordringer som træklatring, kajak og orienteringsløb til sjove samarbejdsøvelser, udendørs madlavning, vejrtrækningsøvelser og meditation. Men det starter altid med den gode samtale, så et event for jeres firma bliver bygget op ud fra jeres ønsker, om hvor I gerne vil hen.

 

    Jeg kan tilbyde teambuilding med klare målsætninger for virksomheden samt efterfølgende evaluering af de opstillede mål. Desuden tilbyder jeg fotografering af jeres event til brug for markedsføring i jeres virksomhed eller bare til et godt grin og gode minder eller måske en årskalender.

Sjov opstart på temabuilding Odense
Nærvær og fordybelse er også en del af teambuilding

Stressforebyggelse

    Vi ved fra forskning, at det at være i naturen virker godt som forebyggelse af stress. Derfor tilbyder More Outdoor helst event i det fri. 

 

    Vejrtræk-ningsøvelser og meditation virker også afstressende, så derfor samarbejder jeg med en ekspert på dette område. Det er en perfekt kombination at udføre disse øvelser midt i vores skønne natur. 

 

    Afstressning kunne også være faste ture på vandet i en kajak, hvor vi kan lægge vægt på det fantastiske der er i at sejle fremad ved egen kraft, og det nærvær der er i det. Jeg husker selvfølgelig at lægge lege og oplevelser ind her, således de store grin og smil kommer frem.

 

    Jeg kan tilbyde et forløb, hvor det ender med at du eller dine ansatte står med Jeres eget IPP2 kajakbevis i hånden.   

Stressforebyggelse
bottom of page