top of page
Sunset Kayak
Ipp1 Ipp2 Kajakundervisning Vandtilvænding sjov undervisning

Kajak

TAG EN UDFORDRING OG NYD FRIHEDEN...

Bevægelse på vandet er bare skønt. Jeg er selv uddannet IPP3-roer og instruktør på IPP2 niveau og har stor glæde af det. Mange kajakklubber kræver IPP2, for at du kan blive medlem.

Jeg vil til enhver tid anbefale dig et IPP2 kursus på 16 timer. Det gør dig i stand til at ro behageligt og sikkert, samt at kunne redde dig selv eller evt. din makker, hvis uheldet skulle være ude. Tænk sig, hvis der pludselig kommer en sæl, delfin eller marsvin op og siger "Hej med dig", og du bliver helt befippet. Her vil du blive både stolt og taknemmelig for at du tog kurset. 

Hvis du bare lige ønsker at mærke, om kajak er noget for dig, kan vi klare det på 4 timer på vandet og lære det sjove og sejle lidt. Vi får en hyggelig tur ud af det, men du må ikke sejle alene endnu. Dette kaldes IPP1. Du kan herefter vælge, om du har lyst til at fortsætte på IPP2 og få endnu mere glæde ud af det.

Derfor tilbyder jeg kajakkurser, hvor alle kan være med. Jeg arbejder med vandtilvænning, opbygning af ro-teknikker, selvredning og makker-redning. 

Det kan være 1:1 undervisning, undervisning for jer som par, en gruppe venner eller en familie, der ønsker at være aktive sammen. 

HVAD KOSTER DET...? Hvis I er en gruppe på 8 personer, der gerne vil have et komplet IPP2 kursus, er prisen 2.345,- inkl moms pr. person for 16 timers undervisning. 

Hvis gruppen er mindre, så lad os tage en snak om det. 

natur & frihed

bottom of page