top of page

TID TIL SJOV & HYGGE?

More Outdoor valgt_neg.png

TEAMBUILDING & EVENTS

DELTAGERNE MÆRKER ØGET

TRIVSEL MED SINE KOLLEGER

Firma teambuilding med forplejning

Mere om More Outdoor 
 

I 2021 startede jeg More Outdoor. Nysgerrighed og lyst til at være med til, at gøre en positiv forskel drev værket, Det at have afholdt et event og opleve at kolleger er blevet dus og alle er glade og tilfredse, gør det bare endnu sjovere. 

Vi moderne mennesker trænger til mere nærvær med hinanden, lave sjove ting sammen og mere tid i det fri. Vi kan simpelthen ikke leve fyldestgørende uden. 

Det er egentlig ret enkelt. Det at have det sjovt “uden for æsken” med sine kolleger gør, at vi bliver tættere forbundet. Det viser sig altid, at menneskelig trivsel bonner ud på plussiden, såvel på den menneskelige som på den økonomiske bundlinje. 

Teambuilding er en oplevelse af de store. Lad More Outdoor give et bud.
mere om more outdoor
Kontakt

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak. 

40151718

Og hvem er jeg? 

   Jeg elsker morskab, naturen og leg - og jeg elsker at se folk hygge sig. Derfor har jeg valgt at blive friluftsvejleder indenfor kajak, mountainbike, bushcraft, træklatring, førstehjælp og teambuilding, så nu kan jeg rigtigt lege, og jeg må tage jer med. 

   

    Desuden er jeg uddannet tømrer og zoneterapeut. 

Specielt zoneterapien har givet mig indblik i mennesket som helhed og viden om, at vi har brug for nærvær og trivsel for både krop og sind.

Jesper Thinggaard elsker at se folk hygge sig. Lad mig give dig et tilbud på teambuilding
bottom of page