top of page
Avarnax 2022

AVERNAX 2022

More Outdoor deltog på Avernax's med stamme-træklatring og grenklatring. Over 40 børn og kun få voksne klatrede til tops. (tænker de voksne havde lidt højdeskræk, hihi) Flere børn overvandt virkelig deres højdeskræk ved, at prøve til flere gange. Børnenes forældre så stolte til, da de klatrede helt til tops.

Jesper, som ejer More Outdoor, stod for foden af træet og sikrede alle klatrerne. Alle var så søde at overholde de kø-regler, der måtte indføres og samtlige havde et godt smil på læben, mens de klatrede.

Selve træet denne gang var lidt udfordrende placeret, da det stod på en 60 graders skråning. Men der blev buskryddet lidt og alt blev fint. På billedet kan du kun se Klatre-klodserne nede i bunden, men de fortsatte på i trækronen 9 meter oppe.  

 

Avernax festivalen

A

Festivalen var totalt udsolgt på 'no time' og mange lå i deres sejlbåde eller lystyachts udenfor kysten og så misundelige til. 

Det er svært at sætte ord på, hvor fed og skøn en festival Avernax er, så hvis jeg må nøjes med at bruge ét ord, så er det Karma. Søde mennesker, fed musik, som, hamrende god mad, gode bajere og vine, østers og bobler og ikke mindst det emaljekrus, man fik udleveret, da armbåndet kom på - fri fadøl og sodavand. Hvad mere kan man ønske sig. Se meget mere om denne fantastiske festival på www.avernax.dk

  

Anmeldelse

  • Det var bare plug'n play

  • Gevinst for vores festival

  • Drøfter endnu et samarbejde

citationstegn.png

                    Jesper kontaktede os ugen før Avernax festival skulle gå i luften. Han præsenterede sit træklatrings-koncept og på få dage havde han været forbi festivalpladsen, fundet et egnet spot til klatring og planlagt hele aktiviteten. Det var bare plug’n play.


Jesper medbragte selv alt udstyr, riggede til og ryddede op.
 

Det var en stor gevinst for vores festival at få tilbuddet om træklatring fra More Outdoor med i vores aktivitetsprogram, og det passer perfekt i vores profil. Godt set af Jesper.
Rigtigt mange børn havde glæde af at komme til tops i trækronen i løbet af dagene - godt hjulpet på vej af Jespers smittende entusiasme og engagement.
 

Vi har allerede drøftet et muligt samarbejde til næste år. Varm anbefaling herfra.

Laura Kjeldbjerg
Ansvarlig for kommunikation og aktivitetsprogram på Avernax Festival

Avernax
Anmeldelse anker
bottom of page