top of page
MarketplaceLogo_Pos_RGB_space.png
INDICATA

Odense Å - Juni 2023

MoreOutdoor blev hyret ind i forbindelse med INDICATA og AUTOROLA's 2 dages konference. De var alle fra hele Europa, så eventet foregik på engelsk. Vi skulle lave et godt og sjovt arrangement med både sjove aktiviteter, ølsmagning og grillbuffet. Det hele foregik i parkerne omkring Odense Å. 

Alle deltagerne blev hentet på deres hotel i midtbyen kl 16 og så gik det løs. Alle deltagerne var meget aktive og søde imens de gav den max gas på konkurence.

Til slut efter grillbuffen fik vinderholdet overrakt deres bevis på, at de var de bedste. Det blev der både buhet og klappet af :)

Dagen efter, fik More Outdoor meldingen at eventet fik 500% ros, så alle er glade.

Tak til holdet bag More Outdoor og alle deltagerne - Vi glæder os allerede til næste gang. 

ANMELDELSE

Endnu engang - kæmpe succes med More Outdoor!


Tidligere har jeg været på Teambuilding med More Outdoor hvor vi var en mindre flok, der talte dansk. Denne gang, valgte jeg at invitere More Outdoor ind i et internationalt firma med mange deltagere, hvor vi er engelsktalende.
 

Igen var resultatet højt, og legene og ølsmagningen blev taget rigtig godt imod af alle. Planlægningen var god, og samarbejdet var nemt med Jesper. Vi har grint meget, og er blevet rystet godt sammen, også selvom at flere af legene både krævede koncentration og intelligens.

Jeg vil til enhver tid anbefale More Outdoor, hvis du trænger til teambuilding der er anderledes end den gængse ryste-sammenleg.

 

Jeg glæder mig allerede til der kommer en næste gang :)

Dbh
Jackline Bamdeg

DSC_0092.JPG

AUTOROLA
Jackline Bamdeg
Implementation&Delivery Maneger at INDICATA 
AUTOROLA

Indicata Anmeldelse
bottom of page